Cheesecake sa bundevom

DimmidiSi predlaže cheesecake sa bundevom 🍰
Sastojci:
300g mlevene Plazme
125g maslaca
50g šećera
Za fil:
1kg krem sira
400g bundeve (pire) iz Maxi objekata
150g šećera
4 jajeta
30g brašna
pola kesice cimeta
Izmešamo Plazmu, šećer u prahu, a zatim toj smesi dodamo otopljeni maslac i mešamo dok ne ujednačimo. Smesu možete prebaciti u okrugli kalup za torte, lepo oblikovati i staviti u frižider da se stegne.
U drugoj činiji umutimo krem sir i šećer i dodajemo jedno po jedno jaje. Nakon toga možemo dodati pire od bundeve i nastavljamo sa mućenjem. Na kraju dodajte brašno i cimet i mutite dok se smesa lepo ne sjedini.
Gotov fil stavljamo na ohlađenu podlogu i pečemo oko 70 minuta na 160 stepeni Celzijusa.
Dekorišite po želji, mi predlažemo dekoraciju uz malo cimeta 😊

Scroll to Top