Vreme pripreme: 15 min
2 porcije
Sastojci:
2 pakovanja smese salate DimmidiSì Sinfonia Allegra
Suva Aloja
Godži bobice
Seme suncokreta
2 čeri paradajza
1 baby ananas
Sveži đumbir
Za preliv:
1 kašika maslinovog ulja ekstra klase
1 kašika jabukovog sirćeta
So
Priprema
Presecite ananas na pola, izvadite sadržaj, isecite ga na konckice i pomešajte sa svežim rendanim đumbirom. Stavite u frižider.
U nevelikoj posudi pomešajete žicom ulje, sirće i so.
Obogatite smesu salate Italijanska klasika DimmidiSi, tako što ćete joj dodati aloju, godži bobice, seme suncokreta, komadiće ananasa, paradajz rasečen na pola. Sve prelijte prelivom. Time napunite polovine ananasa i servirajte ih na stolu na lepim tanjirima.