Ova čorba je pripremljena sa punih 11 vrsta veoma svežeg povrća, koje je razvrstano i oprano. Zatim se dodaju mahunarke, šaka aromatičnog bilja i malo ekstra devičanskog maslinovog ulja. Recept je uravnoteženog ukusa koji je odraz tradicije, ali mu je dodat i pasulj koji podiže unos proteina.

Čorba Minestrone

100% povrće

Sa maslinovim uljem ekstra klase

Bez konzervansa

Opis

  • Već gotove, treba ih samo podgrejati
  • 3 minuta u mikrotalasnoj pećnici ili u loncu
  • 100% povrće
  • bez konzervansa, bez glutaminata i bez veštačkih boja.
  • Proizvedeno u Italiji
  • Pakovanje se može reciklirati

Nutritivne vrednosti

  • Energija 120 kJ – 29 kcal
  • Masti <0,5g
  • od kojih zasićene masti <0,1g
  • Ugljeni hidrati 4,8g
  • od kojih šećeri <0,5g
  • Vlakna 0,9g
  • Proteini 1,6g
  • So 0,52 g

Sastojci

  • Povrće 48%
  • povrće u promenjivom odnosu : krompir, šargarepa, celer, kelj, blitva, zeleni pasulj, tikvice, praziluk, luk
  • Voda
  • Mahunarke 6%
  • grašak, Borloti pasulj
  • Ekstra devičansko maslinovo ulje 1%
  • So
  • Aromatično bilje

Alergeni

  • Može sadržati tragove oraha, mleka, soje i jaja.

Pakovanje

  • Neto količina: 400 g

Naše sveže čorbe pripremljene su po tradiciji italijanske kuhinje. Originalni ukus se postiže zahvaljujući odličnom kvalitetu sastojaka i načinu pripreme. Za pripremu se koristi odabrano, očišćeno i oprano sveže povrće, sušene mahunarke potopljene u vodi preko noći i maslinovo ulje. Posle završetka kuvanja u loncu, čorba se brzo pakuje i čuva na niskim temperaturama što omogućava da se na sto iznese gotov i prirodni proizvod.

Proizvod je svež, zato ga je neophodno čuvati u frižideru (2-6 °C)

Izdvojeni recepti

Krem čorba od bundeve i šargarepe sa šparglama i orasima

Fantastičnog ukusa, vrlo lagana i od zdravih i kvalitetnih sastojaka i nadasve prirodna krem čorbica. Iako se sve sprema za 15 minuta finalni užitak mi je bio kao u nekom fine dining restoranu iako se sve  odvijalo na mojoj terasi. 😉

Brancin u foliji sa iceberg salatom

Kada želite ukusnu večeru sa prijateljima predlažemo vam prefinjeno jelo koje se ne priprema dugo: brancin pečen u foliji, cenjena riba u neodoljivo jednostavanom receptu.

Cheesecake od šargarepe i cimeta

Ja bez slatkog ne mogu. Sve mi uzmi, ali u slatko mi ne diraj. 😊
Pa u to ime da začinimo sa jednim super tartom i cheesecake-om u isto vreme.
Nećete verovati kako se razvije dobra kombinacija iz samo dva ukusa. Ukus šargarepe i cimeta.

Pita sa DimmidiSi spanaćem

DimmidiSi preporučuje pitu za hladne dane🙂

Scroll to Top