Sinfonia Allegra od dimljenog lososa u sosu od osunčanog paradajza

Dragi moji ovo je prava pravcata sinfonia ukusa.

Fenomenalna kombinacija voća i povrća uz malo laganog proteina na jednom mestu i velika inspiracija za mene #dimmidisi_srbija

POTREBNO JE: (4 osobe)

1 kesa #Sinfonia Allegra Dimmidisi Salate
4-5 svežih kajsija
2-3 kockice putera
1 kašičica meda
1 veza špargle
Malo maslinovog ulja + malo vode
Šaka borovnica

PRELIV ZA SALATU:
4-5 sušenih paradajza
1 kašičica dižon senfa
1 kašičica meda
Sok od 1 limuna
Maslinovo ulje, malo vode
So, beli biber

POSTUPAK: (u videu)
Očistiti kajsije. Zapeći ih sa jedne strane na malo maslinovog ulja i putera
Dodati kašičicu meda
U istom sudu prodinstati šparglu sa malo vode
Paralelno pravimo preliv za salatu
Sjedinimo osunčani paradajz, dižon senf, med, maslinovo ulje i limunov sok
Dodamo malo vode, so, beli biber
Borovnice iseći na polovine

Kada dimljeni losos isečete na floncle i spremite salatu vreme je za serviranje..

Prijatno vam žele Suzana i Savourytrips!

Scroll to Top