Ova čorba je pripremljena sa punih 11 vrsta veoma svežeg povrća, koje je razvrstano i oprano. Zatim se dodaju mahunarke, šaka aromatičnog bilja i malo ekstra devičanskog maslinovog ulja. Recept je uravnoteženog ukusa koji je odraz tradicije, ali mu je dodat i pasulj koji podiže unos proteina.
Čorba Minestrone
100% povrće
Sa maslinovim uljem ekstra klase
Bez konzervansa
Opis
-
Već gotove, treba ih samo podgrejati
-
3 minuta u mikrotalasnoj pećnici ili u loncu
-
100% povrće
-
bez konzervansa, bez glutaminata i bez veštačkih boja.
-
Proizvedeno u Italiji
-
Pakovanje se može reciklirati
Nutritivne vrednosti
-
Energija 120 kJ – 29 kcal
-
Masti <0,5g
-
od kojih zasićene masti <0,1g
-
Ugljeni hidrati 4,8g
-
od kojih šećeri <0,5g
-
Vlakna 0,9g
-
Proteini 1,6g
-
So 0,52 g
Sastojci
-
Povrće 48%
-
povrće u promenjivom odnosu : krompir, šargarepa, celer, kelj, blitva, zeleni pasulj, tikvice, praziluk, luk
-
Voda
-
Mahunarke 6%
-
grašak, Borloti pasulj
-
Ekstra devičansko maslinovo ulje 1%
-
So
-
Aromatično bilje
Alergeni
-
Može sadržati tragove oraha, mleka, soje i jaja.
Pakovanje
-
Neto količina: 400 g
Naše sveže čorbe pripremljene su po tradiciji italijanske kuhinje. Originalni ukus se postiže zahvaljujući odličnom kvalitetu sastojaka i načinu pripreme. Za pripremu se koristi odabrano, očišćeno i oprano sveže povrće, sušene mahunarke potopljene u vodi preko noći i maslinovo ulje. Posle završetka kuvanja u loncu, čorba se brzo pakuje i čuva na niskim temperaturama što omogućava da se na sto iznese gotov i prirodni proizvod.
Proizvod je svež, zato ga je neophodno čuvati u frižideru (2-6 °C)
Izdvojeni recepti
Krem čorba od bundeve i šargarepe sa šparglama i orasima
Fantastičnog ukusa, vrlo lagana i od zdravih i kvalitetnih sastojaka i nadasve prirodna krem čorbica. Iako se sve sprema za 15 minuta finalni užitak mi je bio kao u nekom fine dining restoranu iako se sve odvijalo na mojoj terasi. 😉
Brancin u foliji sa iceberg salatom
Kada želite ukusnu večeru sa prijateljima predlažemo vam prefinjeno jelo koje se ne priprema dugo: brancin pečen u foliji, cenjena riba u neodoljivo jednostavanom receptu.
Cheesecake od šargarepe i cimeta
Ja bez slatkog ne mogu. Sve mi uzmi, ali u slatko mi ne diraj. 😊
Pa u to ime da začinimo sa jednim super tartom i cheesecake-om u isto vreme.
Nećete verovati kako se razvije dobra kombinacija iz samo dva ukusa. Ukus šargarepe i cimeta.