Ova čorba harmonično sjedinjuje mahunarke, povrće i žitarice i zbog toga se može konzumirati u svim sezonama.
Čorba Ortolana
100% povrće
Sa maslinovim uljem ekstra klase
Bez konzervansa
Opis
-
Već gotove, treba ih samo podgrejati
-
3 minuta u mikrotalasnoj pećnici ili u loncu
-
100% povrće
-
bez konzervansa, bez glutaminata i bez veštačkih boja.
-
Proizvedeno u Italiji
-
Pakovanje se može reciklirati
Nutritivne vrednosti
-
Energija 321 kJ – 76 kcal
-
Masti 2,6
-
od kojih zasićene masti 0,4g
-
Ugljeni hidrati 12g
-
od kojih šećeri <0,5g
-
Vlakna 0,9g
-
Proteini 1,0g
-
So 0,57 g
Sastojci
-
Voda
-
Povrće 28%
-
povrće u promenjivom odnosu: krompir, šargarepa, zeleni pasulj, luk, praziluk
-
Mahunarke 8%
-
crveno i zeleno sočivo, grašak, zeleni azuki pasulj, šareni pasulj
-
Žitarice 3%
-
prekrupa od ječma, prekrupa od spelte
-
Ekstra devičansko maslinovo ulje 1,8%
-
Suncokretovo ulje
-
So
-
Aromatično bilje
-
Začini
Alergeni
-
Može sadržati tragove oraha, mleka, soje i jaja.
Pakovanje
-
Neto količina: 400 g
Naše sveže čorbe pripremljene su po tradiciji italijanske kuhinje. Originalni ukus se postiže zahvaljujući odličnom kvalitetu sastojaka i načinu pripreme. Za pripremu se koristi odabrano, očišćeno i oprano sveže povrće, sušene mahunarke potopljene u vodi preko noći i maslinovo ulje. Posle završetka kuvanja u loncu, čorba se brzo pakuje i čuva na niskim temperaturama što omogućava da se na sto iznese gotov i prirodni proizvod.
Proizvod je svež, zato ga je neophodno čuvati u frižideru (2-6 °C)
Izdvojeni recepti
Krem čorba od bundeve i šargarepe sa šparglama i orasima
Fantastičnog ukusa, vrlo lagana i od zdravih i kvalitetnih sastojaka i nadasve prirodna krem čorbica. Iako se sve sprema za 15 minuta finalni užitak mi je bio kao u nekom fine dining restoranu iako se sve odvijalo na mojoj terasi. 😉
Brancin u foliji sa iceberg salatom
Kada želite ukusnu večeru sa prijateljima predlažemo vam prefinjeno jelo koje se ne priprema dugo: brancin pečen u foliji, cenjena riba u neodoljivo jednostavanom receptu.
Cheesecake od šargarepe i cimeta
Ja bez slatkog ne mogu. Sve mi uzmi, ali u slatko mi ne diraj. 😊
Pa u to ime da začinimo sa jednim super tartom i cheesecake-om u isto vreme.
Nećete verovati kako se razvije dobra kombinacija iz samo dva ukusa. Ukus šargarepe i cimeta.