Ova čorba harmonično sjedinjuje mahunarke, povrće i žitarice i zbog toga se može konzumirati u svim sezonama.

Čorba Ortolana

100% povrće

Sa maslinovim uljem ekstra klase

Bez konzervansa

Opis

  • Već gotove, treba ih samo podgrejati
  • 3 minuta u mikrotalasnoj pećnici ili u loncu
  • 100% povrće
  • bez konzervansa, bez glutaminata i bez veštačkih boja.
  • Proizvedeno u Italiji
  • Pakovanje se može reciklirati

Nutritivne vrednosti

  • Energija 321 kJ – 76 kcal
  • Masti 2,6
  • od kojih zasićene masti 0,4g
  • Ugljeni hidrati 12g
  • od kojih šećeri <0,5g
  • Vlakna 0,9g
  • Proteini 1,0g
  • So 0,57 g

Sastojci

  • Voda
  • Povrće 28%
  • povrće u promenjivom odnosu: krompir, šargarepa, zeleni pasulj, luk, praziluk
  • Mahunarke 8%
  • crveno i zeleno sočivo, grašak, zeleni azuki pasulj, šareni pasulj
  • Žitarice 3%
  • prekrupa od ječma, prekrupa od spelte
  • Ekstra devičansko maslinovo ulje 1,8%
  • Suncokretovo ulje
  • So
  • Aromatično bilje
  • Začini

Alergeni

  • Može sadržati tragove oraha, mleka, soje i jaja.

Pakovanje

  • Neto količina: 400 g

Naše sveže čorbe pripremljene su po tradiciji italijanske kuhinje. Originalni ukus se postiže zahvaljujući odličnom kvalitetu sastojaka i načinu pripreme. Za pripremu se koristi odabrano, očišćeno i oprano sveže povrće, sušene mahunarke potopljene u vodi preko noći i maslinovo ulje. Posle završetka kuvanja u loncu, čorba se brzo pakuje i čuva na niskim temperaturama što omogućava da se na sto iznese gotov i prirodni proizvod.

Proizvod je svež, zato ga je neophodno čuvati u frižideru (2-6 °C)

Izdvojeni recepti

Krem čorba od bundeve i šargarepe sa šparglama i orasima

Fantastičnog ukusa, vrlo lagana i od zdravih i kvalitetnih sastojaka i nadasve prirodna krem čorbica. Iako se sve sprema za 15 minuta finalni užitak mi je bio kao u nekom fine dining restoranu iako se sve  odvijalo na mojoj terasi. 😉

Brancin u foliji sa iceberg salatom

Kada želite ukusnu večeru sa prijateljima predlažemo vam prefinjeno jelo koje se ne priprema dugo: brancin pečen u foliji, cenjena riba u neodoljivo jednostavanom receptu.

Cheesecake od šargarepe i cimeta

Ja bez slatkog ne mogu. Sve mi uzmi, ali u slatko mi ne diraj. 😊
Pa u to ime da začinimo sa jednim super tartom i cheesecake-om u isto vreme.
Nećete verovati kako se razvije dobra kombinacija iz samo dva ukusa. Ukus šargarepe i cimeta.

Pita sa DimmidiSi spanaćem

DimmidiSi preporučuje pitu za hladne dane🙂

Scroll to Top