Ova čorba je veoma hranljiva zato što se priprema sa najmanje 7 vrsta mahunarki, 2 vrste žitarica: ječam i spelta, i 4 vrste jako svežeg povrća: crni luk, celer, šargarepa i peršun, koje su razvrstane i oprane.
Zatim se dodaje šaka aromatičnog bilja i malo ekstra devičanskog maslinovog ulja.
Čorba "Ukusi Toskane"
100% povrće
Sa maslinovim uljem ekstra klase
Bez konzervansa
Opis
-
Već gotove, treba ih samo podgrejati
-
3 minuta u mikrotalasnoj pećnici ili u loncu
-
100% povrće
-
bez konzervansa, bez glutaminata i bez veštačkih boja.
-
Proizvedeno u Italiji
-
Pakovanje se može reciklirati
Nutritivne vrednosti
-
Energija358 kJ – 85 kcal
-
Masti 2,7
-
od kojih zasićene masti 0,4g
-
Ugljeni hidrati 11g
-
od kojih šećeri <0,5g
-
Vlakna 1,0g
-
Proteini 3,7g
-
So 0,20 g
Sastojci
-
Voda
-
Mahunarke
-
crveno i zeleno sočivo, zeleni azuki pasulj, prebranac, šareni pasulj, Borloti pasulj, smeđi pasulj
-
Povrće
-
povrće u promenjivom odnosu: šargarepa, celer, luk
-
Žitarice
-
prekrupa od ječma, prekrupa od spelte
-
Kelj
-
Ekstra devičansko maslinovo ulje 1,8%
-
So
-
Aromatično bilje
Alergeni
-
Može sadržati tragove oraha, mleka, soje i jaja.
Pakovanje
-
Neto količina: 400 g
Naše sveže čorbe pripremljene su po tradiciji italijanske kuhinje. Originalni ukus se postiže zahvaljujući odličnom kvalitetu sastojaka i načinu pripreme. Za pripremu se koristi odabrano, očišćeno i oprano sveže povrće, sušene mahunarke potopljene u vodi preko noći i maslinovo ulje. Posle završetka kuvanja u loncu, čorba se brzo pakuje i čuva na niskim temperaturama što omogućava da se na sto iznese gotov i prirodni proizvod.
Proizvod je svež, zato ga je neophodno čuvati u frižideru (2-6 °C)
Izdvojeni recepti
Krem čorba od bundeve i šargarepe sa šparglama i orasima
Fantastičnog ukusa, vrlo lagana i od zdravih i kvalitetnih sastojaka i nadasve prirodna krem čorbica. Iako se sve sprema za 15 minuta finalni užitak mi je bio kao u nekom fine dining restoranu iako se sve odvijalo na mojoj terasi. 😉
Brancin u foliji sa iceberg salatom
Kada želite ukusnu večeru sa prijateljima predlažemo vam prefinjeno jelo koje se ne priprema dugo: brancin pečen u foliji, cenjena riba u neodoljivo jednostavanom receptu.
Cheesecake od šargarepe i cimeta
Ja bez slatkog ne mogu. Sve mi uzmi, ali u slatko mi ne diraj. 😊
Pa u to ime da začinimo sa jednim super tartom i cheesecake-om u isto vreme.
Nećete verovati kako se razvije dobra kombinacija iz samo dva ukusa. Ukus šargarepe i cimeta.