Ovaj nežni potaž osmišljen je za ljubitelje prefinjenih ukusa.
Priprema se sa pulpom žute bundeve kojoj se dodaju, između ostalih sastojaka, i krompir i aromatično povrće kao što je praziluk.

Krem čorba od bundeve i šargarepe

100% povrće

Sa maslinovim uljem ekstra klase

Bez konzervansa

Opis

  • Već gotove, treba ih samo podgrejati
  • 3 minuta u mikrotalasnoj pećnici ili u loncu
  • 100% povrće
  • bez konzervansa, bez glutaminata i bez veštačkih boja.
  • Proizvedeno u Italiji
  • Pakovanje se može reciklirati

Nutritivne vrednosti

  • Energija 204 kJ – 49 kcal
  • Masti 2,6
  • od kojih zasićene masti 0,4g
  • Ugljeni hidrati 5,4g
  • od kojih šećeri 2,0g
  • Vlakna 1,2g
  • Proteini <0,5g
  • So 0,32 g

Sastojci

  • Voda
  • Bundeva
  • Šargarepa
  • Krompir
  • Praziluk
  • Napitak od soje
  • voda, soja koja nije GMO, so
  • Maslinovo ulje
  • Šećer
  • So
  • Začini
  • Prirodne arome

Alergeni

  • Može sadržati tragove oraha, mleka, soje i jaja.

Pakovanje

  • Neto količina: 400 g

Naše sveže čorbe pripremljene su po tradiciji italijanske kuhinje. Originalni ukus se postiže zahvaljujući odličnom kvalitetu sastojaka i načinu pripreme. Za pripremu se koristi odabrano, očišćeno i oprano sveže povrće, sušene mahunarke potopljene u vodi preko noći i maslinovo ulje. Posle završetka kuvanja u loncu, čorba se brzo pakuje i čuva na niskim temperaturama što omogućava da se na sto iznese gotov i prirodni proizvod.

Proizvod je svež, zato ga je neophodno čuvati u frižideru (2-6 °C)

Izdvojeni recepti

Krem čorba od bundeve i šargarepe sa šparglama i orasima

Fantastičnog ukusa, vrlo lagana i od zdravih i kvalitetnih sastojaka i nadasve prirodna krem čorbica. Iako se sve sprema za 15 minuta finalni užitak mi je bio kao u nekom fine dining restoranu iako se sve  odvijalo na mojoj terasi. 😉

Brancin u foliji sa iceberg salatom

Kada želite ukusnu večeru sa prijateljima predlažemo vam prefinjeno jelo koje se ne priprema dugo: brancin pečen u foliji, cenjena riba u neodoljivo jednostavanom receptu.

Cheesecake od šargarepe i cimeta

Ja bez slatkog ne mogu. Sve mi uzmi, ali u slatko mi ne diraj. 😊
Pa u to ime da začinimo sa jednim super tartom i cheesecake-om u isto vreme.
Nećete verovati kako se razvije dobra kombinacija iz samo dva ukusa. Ukus šargarepe i cimeta.

Pita sa DimmidiSi spanaćem

DimmidiSi preporučuje pitu za hladne dane🙂

Scroll to Top