Galleries

Učešće na auto-moto trci “Beogradski Grand pri – kružna trka oko Kalemegdana”

U nedelju, 03. septembra u Beogradu je organizovana revijalna auto-moto trka “Beogradski Grand pri 2023- kružna trka oko Kalemegdana”. Oldtajmeri su se vozili istom rutom kao 1939. Događaj je bio posvećen istorijskoj Gran pri trci, koja je prethodila današnjim trkama Formule 1, a koja je održana u Beogradu u septembru 1939. Beogradskim ulicama prodefilovali su …

Učešće na auto-moto trci “Beogradski Grand pri – kružna trka oko Kalemegdana” Read More »

U susret Danu planete Zemlje 22.aprila

Na Dan planete Zemlje, kao i tokom čitave godine možemo doprineti obnovi i očuvanju ekosistema putem različitih grupa aktivnosti. La Linea Verde je ove godine izabrala da zasadi drvo. Japanska trešnja će krasiti krug naše kompanije i dati doprinos revitalizaciji zelenih površina. Zasadili smo drvo, zasadili smo kiseonik!

La Linea Verde na Fruit Logistica sajmu u Berlinu

Sa zadovoljstvom smo učestvovali u ovogodišnjem izdanju Fruit Logistice u Berlinu. Bila je to važna prilika da razmenimo energiju uživo. Na štandu je bio odličan odziv kupaca i ljudi zainteresovanih za naše proizvode iz različitih sfera. Sajam je bio i značajan trenutak izgradnje i jačanja tima među kolegama iz evropskih kancelarija Grupacije.

Scroll to Top